Hidraulični automat ulaznih vrata – „Diplomat“

Hidraulični automat ulaznih vrata – „Diplomat“

Hidraulični zatvarač za vrata „Diplomat“ je idealan za prostorije gde se vrata veoma često otvataraju kao što su ulazna vrata od objekata ili gde postoji potreba da vrata ostanu otvorena ili poluotvorena. Automat za zatvaranje vrata se jednostavno instalira i podešava, a može da podnese pritisak i preko 80 kg. U našoj ponudi možete pronaći automate za vrata različitih izdržljivosti. Na Vama je da odaberete odgovarajući i poručite mejlom ili pozivom na naše telefone.

Podešavanje automata za vrata

Na ulaznim vratima zgrade gde se najviše i koristi hidraulični diplomat prilikom promena vremenskih uslova neophodno je da se automat pravilno podesi. Usled povećane spoljne temperature ulje u automatu se zagreje  i dolazi do čestog problema „lupanja vrata“ dok se u slučaju niskih temperatura dešava da ukoliko se automat ne podesi vrata ostaju otvorena. Iako deluje složeno i komplikovano, štelovanje automata za zatvaranje vrata je u stvari veoma jednostavno i izvodi se u svega nekoliko koraka. Pre štelovanja je potrebno pravilno instalirati ovaj mehanizam za vrata. Odredite visinu na koju želite da postavite hidraulični amortizer i pričvrstite ga pod pravim uglom u odnosu na ram vrata. Automat za sporo zatvaranje vrata se podešava u zavisnosti od modela. Uz svaki automat za vrata se dobije odgovarajuće uputstvo koje objašnjava podešavanje korak po korak

Servisne informacije

Dani Igora Vuka Torbice: Izuzetne predstave, razgovor u čast "princa teatra"

22.04.2024
Srpsko narodno pozorište će za nekoliko dana ugostiti kultne predstave u režiji Igora Vuka Torbice koji je ostavio neizbrisiv trag u teatrima širom regiona.
Detaljnije

O romanu "To je Ales" u sredu u Crnoj kući

22.04.2024
Književni klabing o romanu "To je Ales" najsvežijeg dobitnika Nobelove nagrade za književnost, Juna Fosea, održaće se u sredu, 24. aprila, u Omladinskom centru CK13.
Detaljnije
Pogledaj sve