Tehnička služba

Maior domus održavanje doo

 

Naša kompanija je 2018. godine proširila svoju delatnost i otvorila sopstvenu tehničku službu. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u održavanju objekata  i velike podrške naših profesionalnih upravnika tehnička služba veoma brzo napreduje i razvija se. Za svega dve godine formirali smo tim vrhunskih majstora sa pratećim administrativnim osobljem i preuzeli oko 150 zgrada na redovno tehničko održavanje. Imamo stalno zaposlene majstore za održavanje, remont i kompletnu novu ugradnju vodovodnih, grejnih i kanalizacionih instalacija. Takođe imamo i stalno zaposlene majstore i za autogeno zavarivanje čeličnih cevi. Sektor električara se pored održavanja, remonta i kompletne novougradnje „energetskih“ instalacija bavi i niskonaponskim instalacijama kao što su interfoni, kontrole pristupa, video nadzori... Pored ovih poslova obavljamo i sve vrste bravarskih radova uključujući i zavarivanje inoxa i drugih metala. Majstore za molersko farbarske radove takođe imamo kao stalno zaposlene pa krečenje, gletovanje i sitniji gipsarski radovi ne predstavljaju problem za našu tehničku službu.

Pored tekućeg održavanja zajedničkih delova zgrada, kao osnovne delatnosti bavimo se i investicionim radovima na stambenim i stambeno poslovnim zgradama, kao i radovima u stanovima. U mogućnosti smo da obavimo kompletno renoviranje stanova uključujući i renoviranje kupatila. 

Tehnička služba je opremljena sa 7 vozila i velikom količinom mašina i alata kao što su mašine za odgušenje kanalizacije, mig/mag aparatima za zavarivanje, autogenim aparatima i svom drugom neophodnom opremom. 

Pored održavanja stambenih zgrada tehnička služba se specijalizovala i za održavanje poslovnih objekata gde zahtevi mogu biti veoma specifični. Takođe ni noćni rad nije stran našim majstorima. 

Radno vreme tehničke službe je radnim danima od 08h-15h a subotom od 08h-13h. Dokle dve dežurne ekipe majstora opslužuju zgrade sa kojima imamo zaključene ugovore o tekućem održavanju  0-24h 365 dana godišnje.

 

Servisne informacije

Firme iz Novog Sada, Zrenjanina i Sombora oštetili za 46 miliona dinara

25.01.2022

Firme iz Novog Sada, Zrenjanina i Sombora oštetili za 46 miliona dinara

M. R. (46) uhapšen je zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica u saizvršilaštvu.
Detaljnije

Jedinstvena proslava Dana Novog Sada uz dve izložbe u muzejima

25.01.2022

Jedinstvena proslava Dana Novog Sada uz dve izložbe u muzejima

Evropska prestonica kulture za 2022. godinu proslaviće Dan Novog Sada, 1. februar, u dva muzeja, kroz dve izložbe, čime će ispričati jednu priču evropskog Novog Sada.
Detaljnije

Telepčani nezadovoljni novim planom - žele ceo park, ne polovinu i nove solitere

25.01.2022

Telepčani nezadovoljni novim planom - žele ceo park, ne polovinu i nove solitere

Stanovnici Telepa zatražiće hitno održavanje zbora građana, zbog plana grada da umesto parka, na delu zelene površine za koju su se već borili, dozvoli zidanje solitera do 12 spratova.
Detaljnije
Pogledaj sve